Om oss

Kriseutenmarkise.no er en liten aktør som er lett på beina. Etter å ha solgt solskjerming på den tradisjonelle måten hvor en selger reiser rundt og måler opp, en montør monterer osv, så jeg at det var mulig å gjøre ting enklere. Jeg har automatisert mest mulig for å gjøre vår drift effektiv. En minimal administrasjon og leveranse rett til deg fra fabrikken. Dette gjør at Kriseutenmarkise.no kan holde lavere priser enn tradisjonelle aktører.

Selv om vi er en liten aktør er det dog en ting vi har mål om å være størst på - oppfølging av deg som kunde. Vi blir glade om du tar kontakt, enten du har spørsmål om produkt, måltaking eller montering.

Du når oss her på chat, på eposten definitivt@kriseutenmarkise.no eller på telefon 91700565 (nesten 24/7). Vi holder til i Rådyrstien 27 på Lillehammer.

Vi har prøvd å gjøre hele kjøpsprosessen så enkel som mulig slik at du raskest mulig får opp din nye solskjerming. Hvis du oppdager noe vi kan gjøre for å få ting enda smoothere setter vi stor pris på om du gir oss beskjed.

I år er det definitivt krise uten markise!

Vennlig hilsen

Emil Egeland